DOELGROEP INFORMEREN MET NIEUWSBRIEF


Contact onderhouden door middel van nieuwsbrief

Om contact te kunnen onderhouden met uw doelgroep is het van belang om regelmatig een nieuwsbrief aan te bieden. Hierin kan uw organisatie periodiek de relatie voorzien van relevante informatie. Deze nieuwsbrief kan aan de hand van een geactualiseerd bestand door ons worden verzonden. Dit geldt voor zowel gedrukte als digitale versies. Het ontwikkelen en begeleiden van nieuwsbrieven behoort tot een van de specialiteiten van Grafipedia B.V.

Opdoen van nieuwe contacten door middel van nieuwsbrief

Ook voor het opdoen van nieuwe contacten is een nieuwsbrief een uitstekend middel, namelijk door het aanbieden van uw eigen sponsored magazine bij uw bestaande en nieuwe relaties. Versterk hierdoor uw marketing en verbind uw organisatie hierdoor met de relatie. Bereik nieuwe bezoekers en probeer hen blijvend te informeren over uw diensten. De nieuwsbrief is hiervoor een uitstekend instrument. Misschien heeft u hier nooit aan gedacht, maar maar wellicht is de nieuwsbrief ook voor uw organisatie een goed concept.


Bedrijfsleven werkt samen met goede doelen

Grafipedia B.V. ontwikkelt consumentenbrochures, human interest brochures en artikelen. Veel bedrijven zijn bereid om goede doelen te ondersteunen; dit gebeurt veelal door een sponsorvermelding van de ondernemer in de brochure van het betreffende goede doel. Het goede doel is hiermee geholpen, maar dus ook de ondernemer. Het is voor de ondernemer een sympathieke manier om naamsbekendheid op de bouwen en/of te vergroten.

Bent u als organisatie nieuwsgierig en geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gebruik hiervoor de contactpagina of raadpleeg onderstaande contactgegevens.

 

 

Parallelweg 93 | 9601HS Hoogezand | tel. 0598-850571 | E-mail: info@grafipedia.nl | www. grafipedia.nl
btw-nummer NL854554774B01 | Handelsregister 61.93.20.43 | Rabobank: NL89RABO0300482434

Contact

 
Neem contact op met de manager van Grafipedia, hij staat u graag te woord voor vragen of opmerkingen.

Tel: 0598 850571
Mail: info@grafipedia.nl